De Vos Weidetechniek - Rijbodem - in Lovendegem,Zomergem,Merendree,Landegem,Evergem,Eeklo,Waarschoot,Drongen,Vinderhoute en Gent,piste,paddock,aanleg,pistezand,geopat,polyvlokken,rijpiste

Rijbodems

Met onze ruime ervaring in de tuinaanleg en grondwerken was het maar een kleine stap naar de aanleg van semi-professionele rijbodems. Ondertussen hebben wij ook daarin al een behoorlijke ervaring opgebouwd.

 

Deze dienst is er eerder toevallig gekomen doordat wij zelf zochten naar een goede bodem die in alle omstandigheden berijdbaar was. Uiteindelijk hebben wij een concept uitgewerkt waarbij we uitgaan van een gestandaardiseerde bodem, aanpasbaar aan uw behoeften. Daarbij hebt u uiteraard de keuze tussen het al dan niet aanbrengen van drainage en polyvlokken. Op die manier kunnen wij voor iedereen een passende bodem aanbieden naargelang het beoogde gebruik en budget.

 

Wij verzorgen in dien u dat wenst de totale inrichting van uw bodem. Naast het uitvoeren van de grondwerken en de aanleg van de toplaag behoren ook drainage, het plaatsen van de omheining, verlichting en besproeing tot ons takenpakket.

 

Behalve voor de aanleg kunt u ons ook inschakelen voor de renovatie van uw bestaande bodem.

 

Contacteer me vrijblijvend voor meer info en de verschillende prijzen.

De Vos Weidetechniek