De Vos Weidetechniek - Landelijke omheiningen - Schrikdraad -  lint,cord,apparaten,weide,zonneenergie,zonnepanelen,gallagher,patura,koltec,prijzen,prijs,in Lovendegem,Zomergem,Merendree,Landegem,Evergem,Eeklo,Waarschoot,Drongen,Vinderhoute,hippowire

Schrikdraad en –lint

Uw afrastering kan door ons als erkend Patura en Gallagher dealer op vakkundige wijze worden geplaatst, maar u kunt ook uw materialen aankopen en zelf instaan voor de plaatsing. Wij kunnen sowieso vrijblijvend uw schrikdraadsysteem uitrekenen.

 

Lint, cord, isolatoren, schrikdraadapparaten of toebehoren?

U vindt het allemaal in de uitgebreide catalogi op onze site.

Hippowire ©

 

De beste veiligheid, optimale stroomgeleiding, minimaal risico voor verwondingen en hoge houdbaarheid: aan al deze eisen voldoet Patura Hippowire, een met geleidende kunststof ommantelde 2,5 mm staaldraad.

De staaldraadkern zorgt voor het beste geleidingsvermogen, de dikke kunsstof ommanteling biedt optimale zichtbaarheid met het minste gevaar voor verwondingen en de vier zwarte, geleidende, koolstof delen zorgen voor een optimaal stroomeffect op het dier.

Patura Hippowire is toe te passen op verschillende soorten omheining, van hout tot kunststof. Op houten palen wordt deze bevestigd met isolatoren en op kunststof palen bieden wij de speciale bevestigingsclips aan.

Patura Hippowire is te verkrijgen in de
kleuren bruin en wit en in lengtes van 300 meter .

De Vos Weidetechniek